Last time in Boulder

First day of finals

 photo DSC_0086JPG_effected_zps454675b7.jpg

 photo DSC_0091JPG_effected_zps7b9c573b.jpg

 photo DSC_0093JPG_effected_zpsbe8ce2d5.jpg

Mandag lå jeg syg herhjemme. Både Micha, Seb og jeg havde nemlig fået en mild madforgiftning fra Smashburger. Dog blev både Seb og Micha ramt søndag aften så det var næsten ovre dagen efter, hvorimod mit startede mandag morgen. Efter ikke at kunne rejse mig fra mit badeværelsesgulv fordi jeg følte jeg var ved at dø, besluttede jeg mig for at blive hjemme.

Idag var det dog meget bedre og jeg startede på mine finals. Først havde jeg adventure bound og vi havde en mega mega mega svær skriftlig test. Efter testen spillede vi doctorball (minder om dodgeball) mod den anden gymclass. Det var super skægt og vi var mega dramatiske og gik op i det. Zilai var doctoren og det endte med at 1 runde varede 30 min. wauw!

Efter class gav Zilai mig hendes løbesko!!! og Nike pros!!! fordi hun ellers bare ville have efterladt det her i USA. Forresten rejser hun hjem på søndag og jeg føler lidt at det er som om min verden går under 🙁 🙁 🙁

I choir lavede vi sådan set ingenting udover at have vores syngefinal, og jeg endte med A i den class. Det har været en rigtig fed oplevelse at være sammen med så mange andre “syngende sjæle” som alle elskede det vi lavede.

I mat behøvede jeg ikke tage en final fordi jeg havde et A, men Mrs. Singh gav os alle en gave med slik og fine nips ting, bl.a. den EHS tiger på billedet. Jeg er ret stolt af mig selv for et A i mat.

Da skolen var slut kørte Marissa Micha og jeg hjem og derefter har Mich og jeg bare lavede fjol.

Jeg håber i alle har det godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last time in Boulder