Kor og drumming

Fantastisk dag

 photo DSC_0002JPG_effected_zps707d61cd.jpg

 photo DSC_0005JPG_effected_zpsd90d590d.jpg

 photo DSC_0008JPG_effected-1_zps2768abe1.jpg

 photo DSC_0011JPG_effected-1_zps69fc6ede.jpg

 photo DSC_0012JPG_effected_zps46ba7843.jpg

 photo DSC_0014JPG_effected_zpsc0a6a7ad.jpg

 photo DSC_0015JPG_effected-1_zps2c04f887.jpg

 photo DSC_0017JPG_effected_zpsc533119c.jpg

 photo DSC_0020JPG_effected-1_zps56d22ecf.jpg

Imorges var det rigtig godt vejr da jeg cyklede til Marissa. Vi havde en rigtig hyggelig køretur til skole, det kommer jeg bestemt til at savne! Adventure Bound var så skægt idag. Kender i det når det hele bare føles godt? sådan var det i hvert fald. Vi havde det sindsygt skægt, og jeg fik klatret den sidste væg som jeg har frygtet i tusind år. Den klasse har virkelig et cool sammenhold, alle hepper på hinanden og det er bare skægt.

I kor hyggede vi og øvede os på den optræden vi skulle have i SSR. Det endte med at være sindsygt sindsygt skægt, men nøj man hvor var vi dårlige!!!!! og lidt ekstra !!!! i den “freestyle” dans vi har endte Zilai og jeg med at danse smack that bootay, yay! go us!

I matematik havde vi vores sidste test omkring derivatives. Rigtig svært! Jeg føler det gik mellem, så jeg krydser fingre. Hvis jeg ender med et A i mat behøves jeg nemlig ikke tage den final der er. Og bederrrrrr til gud om at jeg ikke skal, det ville være alt for svært! Ellers havde jeg det bare skægt i mat da testen var færdig.

I meteorology skulle Seb og jeg fremlægge. Vi endte med at få A, og der var kun 2 grupper som fik det. Så jeg er stolt af os! det var nemlig vores final. Efter hyggede jeg mig bare med mine venner, det var desværre Chelseas sidste dag da hun tager til track state imorgen. På fredag tager jeg med Carissa og nogle andre og hepper på hende. Glæder mig!

Efter skole ventede vi på skolen i 1000 år fordi Erin arbejdede. Da vi så skulle hjem var det pludselig sindsyg regn med tornado varsel sirener og jeg ved ikke hvad. Cool var det nu.

Underligt at skolen er slut på næste torsdag!

1. billede: Sarah, Hayden, Meghan, 2. billede: Sarah, Hayden, Matt, Zilai og Royce i baggrunden, 3. billede: samme, 4. billede: Hayden, Marissa, Mig, Zilai, 5. billede: Ethan, Nate, Chelsea, Carissa, mig, Seb, 6. billede: samme, med Phillip i baggrunden, 7. billede: Blake og jeg, 8. billede: Ethan, Phillip, Charlie, Jenna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kor og drumming